Orlistat

Alli Orlistat

Alli Orlistat

Alli Orlistat bestellen, ben ik de enige?

Nee! Steeds meer mensen moeten vechten tegen overgewicht. Momenteel kampt bijna 1 op de 2 Nederlanders met dit probleem. Wanneer licht overgewicht (BMI >25) omslaat naar vetzucht dan kunt u last krijgen van obesitas. Obesitas (BMI > 30) is ernstig overgewicht. Maar liefst 10% van de Nederlanders heeft last van ernstig overgewicht. U hoeft zich dus niet te schamen als u dit ook is overkomen. Wanneer u constateert dat u last heeft van overgewicht moet u het probleem echter wel aanpakken! Een combinatie van beweging en goede voeding is hiervoor vereist. Daarnaast kunt u Orlistat, Alli of Xenical bestellen. Dit medicijn helpt als duwtje in de rug.

Alli Orlistat bestellen, een duwtje in de rug!

U kunt Alli bestellen wanneer u van plan bent om nu eens echt aan uw gewicht te gaan werken. Orlistat is de werkzame stof in het medicijn Xenical en Alli en zorgt er namelijk voor dat uw lichaam minder vet opslaat. Het resultaat hiervan is dat u sneller afvalt: U hoeft namelijk minder vet te verbranden. U valt dus snel en efficiënt af! Orlistat bestellen is daarom sterk aan te raden voor mensen met Obesitas. Ook binnen een afslankprogramma is dit medicijn een sterke aanvulling.

Momenteel zijn er 2 orlistat-merken op de markt. Beide merken zijn goedgekeurd door de EU en zijn dus ook in Nederland verkrijgbaar.

  1. Xenical wordt geproduceerd door Roche Nederland bv en bevat een hoge dosering van Orlistat. Wanneer u last heeft van ernstig overgewicht dan is Xenical een zeer geschikt medicijn.
  2. Alli is daarentegen het lichtere broertje van Xenical en bevat dus een lagere dosering orlistat. Het voordeel van Alli is dat je het zonder recept van de dokter kan kopen. Alli bestellen is dus meer geschikt voor mensen met licht overgewicht (BMI 25-28). Het is dus afhankelijk van uw BMI welk merk u het beste kan kopen. Bereken hier je (over)gewicht.

Xenical wordt geleverd in verpakkingen met 42 capsules en veelvouden hiervan: dus 84, 168 en 252 capsules. De dosering van de werkzame stof “orlistat” is 120 milligram per capsule.

Alli orlistat wordt alleen geleverd in een verpakking van 84 capsules en bevat 60 milligram van de werkzame stof “orlistat”.